fbpx

Gevel bekleden met barnwood

Gevel bekleden met barnwood


  • Hoogwaardig maatwerk
  • Levering in Nederland, België en Duitsland
  • Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een natuurlijk en uniek materiaal voor uw huis of aanbouw? Dan is onze barnwood gevelbekleding een perfecte houtsoort om toe te passen op uw buitenmuren, aanbouw of gevel. Deuren en garagepoorten vormen hierbij meestal geen obstakel en kunnen simpelweg meegenomen worden in de bekleding.

Wij maken gebruik van het ‘Cradle to Cradle’ principe, dit houdt in dat onze houtsoorten al een andere toepassing gehad hebben. Wij zetten dan in op duurzaamheid en geven het materiaal als het ware een tweede leven, wat onze gevelbekleding een verantwoorde keuze maakt. Het hout heeft ook als voordeel dat het niet behandeld hoeft te worden, het eiken is verweerd en getekend en werkt nagenoeg niet meer.

Voor buiten

Voor de gevelbekleding gebruiken we eiken barnwood, dit importeren we zelf vanuit de VS en Canada en komt daar uit de unieke schuren (barns). Alle gebruikerssporen, zoals schroefgaten, zijn dan nog terug te vinden en het hout is getekend door de jaren heen. Dit geeft het een oud, stoer en robuust karakter, met andere woorden ideaal voor de liefhebbers van karakteristiek hout.

Voor binnen

Als u op zoek bent naar een warme sfeer binnen in uw huis, is het ook mogelijk om een plafond of wand te bekleden met mooi hout; barnwood. We hebben diverse soorten en bewerkingen van het barnwood die ieder voor een andere uitstraling zorgen. Denk voor een speels effect bijvoorbeeld aan barnwood 3-D muurbekleding.

Vanaf 5 m²

Wij verkopen de gevelbekleding per m2 (vanaf 5 m2). U kunt het hout bij ons inkopen, met als optie bekantrechten, op dikte schaven en borstelen, zodat u zelf aan de slag kunt. Ook kunnen we pakketten klaar maken voor uw aannemer zodat die aan de slag kan. Het is natuurlijk ook mogelijk om het door ons te laten plaatsen.

Bekijk het productblad ›


Interesse? We vertellen je graag meer!

Benieuwd wat Robuust Maatwerk voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en op basis van jouw voorkeur contact met je op per e-mail of telefoon. Geheel vrijblijvend!