fbpx
 

Over Robuust

Robuust Maatwerk staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap.

In onze tijdloze ontwerpen verbinden we op een unieke manier verleden en heden.

Met een passie voor barnwood, zijn we ooit begonnen met het maken van een tafel. Dit is ondertussen uitgebreid tot een collectie van verscheidene maatwerk meubels, gevelbekledingen en producten, gecreëerd door authentiek vakmanschap. Bij Robuust Maatwerk besteden we nog steeds evenveel tijd en aandacht aan onze meubels, als aan onze allereerste tafel.

We werken met een combinatie van materialen, zoals hout, staal, Corian, betoncire en glas. Deze materialen zorgen ervoor dat we zowel robuuste en industriële meubels kunnen creëren, als rustieke en moderne. Onze tijdloze ontwerpen passen in veel interieurs en door ons maatwerk kunnen we ook meubels maken die perfect in uw interieur passen. Doordat we een eigen werkplaats hebben voor zowel staal als hout, kan alles lokaal geproduceerd worden; echt Dutch Design.

We hebben een groot assortiment aan oude houtsoorten, maar werken voornamelijk met barnwood. Dit mooie historische hout heeft, door het jarenlange gebruik als schuren in Amerika en Canada, een uniek patroon gekregen waardoor geen enkele plank hetzelfde is. De planken vertellen elk hun eigen verhaal wat we terug brengen in ons maatwerk. Al onze meubels krijgen door ons maatwerk en het gebruiken van een exclusief natuurproduct, een uniek en luxueus karakter.

Door het hergebruiken van oud hout en doordat we alle meubels op maat maken, proberen we een minimale impact te creëren op het milieu. Tegelijkertijd creëren we duurzame meubels die jarenlang gebruikt kunnen worden. Hout is namelijk een natuurlijk en levend materiaal waardoor het alleen maar mooier wordt naargelang het gebruikt wordt. We bieden kwalitatieve meubels aan die door onze vakmensen, met een passie voor het vak, gemaakt worden.