fbpx
 

Robuuste tafels

Robuuste tafels

Duurzaam, onderscheidend en op maat gemaakt. Dat zijn de sleutelwoorden voor onze robuuste tafels.

De robuuste tafels zijn duurzaam omdat we veelal werken met het crudle to crudle principe. Hout krijgt bij ons een tweede leven. We importeren barnwood vanuit Canada en Amerika. Dit barnwood is afkomstig van de barns (schuren) en is door het klimaat getekend. Hierdoor heeft het hout een oud, stoer en robuust karakter. Ook gebruiken we  oude azobe scheepsplanken, oude meerpalen en oude wagondelen als stoere duurzame houtsoort. Iedere houtsoort heeft zijn eigen karakter en prachtige tekening in het hout. Hierdoor is ieder tafelblad uniek en onderscheidend. We combineren deze tafelbladen over het algemeen met stalen frames die we zelf lassen. Ook deze frames zijn dus op maat gemaakt en uniek. We kunnen ieder frame voor u lassen en in iedere gewenste maat laten coaten. Een persoonlijke maatwerk eetkamertafel is dan het eindresultaat, perfect afgestemd bij de rest van uw interieur.

 

Stel bij ons zelf uw robuuste tafel samen. We hebben in onze showroom diverse voorbeelden staan variërend van rond tot ovaal, vierkant en langwerpig. Alle houtsoorten en bewerkingen van hout kunnen we u laten zien, zodat we samen met u uw tafel ontwerpen en ze daarna in de werkplaats dit ontwerp zullen gaan verwezenlijken. U kunt ons ook een eigen ontwerp aanleveren, dat u zelf of een architect voor u in gedachte heeft. Dit bespreken we dan met u en zo stellen we samen uw persoonlijke opmaat gemaakte eettafel samen.

 

Extra lange lengtes zijn voor ons ook geen enkel probleem, een hele lange eettafel in uw horecazaak zorgt voor een ware eyecatcher. De robuuste materialen zorgen er voor dat de tafel een stoere, duurzaamheid en persoonlijke uitstraling krijgt.

  • All
  • bartafels
  • Binnentafels
  • Buitentafels
  • Salon / Bijzettafels
  • Sidetables
  • Tafellakens

KOM NAAR ONZE SHOWROOM

BARNWOOD: HET HOUT VAN ONZE ROBUUSTE TAFELS IS AFKOMSTIG VAN EEUWENOUDE SCHUREN