fbpx
 

Totale tuininrichting – Helemaal naar wens ontworpen

Totale tuininrichting – Helemaal naar wens ontworpen

De warme dagen komen er langzaam aan! Om hier ten volste van te kunnen genieten, bieden we de mogelijkheid om jouw tuin of terras een totale make-over te geven! Dit doen we door bijvoorbeeld een overkapping te maken, een vlonder te monteren of de muren van de woning te bekleden. Hiervoor gebruiken we diverse unieke houtsoorten zodat er altijd een houtsoort tussen zit die helemaal naar wens is.

Van diezelfde houtsoorten maken we ook bijpassende meubels, waaronder tuintafels, buitenkeukens en loungesets. Deze maken we helemaal op maat zodat we jouw droomtuin/terras kunnen realiseren. Neem bij interesse gerust contact met ons op.


MEERPALEN OVERKAPPINGEN

Overkappingen van hout - Meerpalen

We maken overkappingen van oude meerpalen. Doordat ze jarenlang blootgesteld zijn geweest aan water, hebben ze een robuuste en karaktervolle uitstraling gekregen. Een overkapping is perfect om een gezellig plekje te creëren die zowel in de zomer als winter gebruikt kan worden! Door er ramen in te installeren, wordt het een afgesloten ruimte en blijft de warmte binnen.


ROBUUSTE VLONDERS

Vlonders van hout

Om extra karakter te kunnen geven aan jouw tuin of terras, kunnen we een vlonder monteren van onze unieke houtsoorten. Hiervoor gebruiken we azobe scheepsplanken, thermo essen, thermo fraké of IPE. Al deze houtsoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse en zijn dus perfect om te gebruiken voor buitenprojecten.

Azobe scheepsplanken waren de vloerplanken van schepen waardoor ze een robuust uiterlijk hebben gekregen. De andere drie houtsoorten zijn nieuw en hebben daardoor een strakkere look maar hebben per plank nog steeds unieke patronen.


LEVENDIGE GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding van hout - Limburg Nederland

Hier zijn een aantal voorbeelden te zien van onze eiken barnwood Ottawa gevelbekleding. Deze planken waren de buitenste planken van Amerikaanse en Canadese schuren en zijn honderden jaren lang blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Hierdoor hebben ze een robuust uiterlijk gekregen en heeft elke plank een uniek patroon.

Deze planken brengen een gevel helemaal tot leven. De verschillende grijze en bruine tinten creëren een levendig patroon op de gevel wat ook een gezellige sfeer geeft aan een zithoekje.

Interesse in ons maatwerk? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website! Onze showroom is geopend van maandag tot vrijdag tussen 7u30 en 16u30, dus kom gerust langs om je idee voor te stellen!