fbpx
 

Eetkamerstoelen van PLANQ

Duurzame eetkamerstoelen van Nederlandse afkomst

Bij ons zijn de designstoelen van PLANQ verkrijgbaar! Ze worden vervaardigd van duurzame materialen op Nederlandse bodem. Er zijn verschillende designs verkrijgbaar en de stoelen zijn te verkrijgen in diverse kleuren! Onze tafels kunnen gepoedercoat worden in dezelfde kleuren als de stoelen zodat de ruimte aanvoelt als een geheel. Lees hieronder meer over de stoelen van PLANQ!

PRIJS: v.a. €385,- incl

PLANQ design stoelen - Maatwerk uit Nederland - Dutch Design
Duurzame materialen - Gerecycleerde materialen - Design stoelen uit Nederland

Dutch Design stoelen gemaakt van duurzame materialen

PLANQ gebruikt alleen maar duurzame materialen tijdens het fabriceren van de stoelen. Rezign® is fineer wat ze hebben gemaakt van textieloverschotten wat beschikbaar is in diverse kleuren. Het hout is FSC® gecertificeerd wat betekent dat het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

De stoelen passen perfect bij onze robuuste tafels. Ze komen in verschillende designs en een aantal vaste kleuren, maar de stoelen kunnen gecoat worden in dezelfde RAL-kleur als de eettafels moest dit naar wens zijn.

Stoelen gepersonaliseerd naar wens

PLANQ biedt verschillende stoffen en frames aan die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo is het mogelijk om stoelen te ontwerpen die perfect bij uw woning passen. Er zijn verschillende houten frames, stalen frames, kunststof rugleuningen en gestoffeerde zitvlakken die allemaal verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en materialen.

Interesse om uw eigen stoelen samen te stellen? Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheden!

Hier is een overzicht van de verschillende PLANQ stoelen