fbpx
 

Stalen deuren

Exclusieve stalen deuren op maat

Robuuste eyecatchers voor elk interieur

Werkwijze

Onze vakmensen maken uw deur naar keuze van ontwerp tot eindproduct! Ons bedrijf is gelegen in Geleen waar onze werkplaatsen, kantoren en showroom zijn gevestigd. Alles wordt lokaal uitgevoerd waardoor ons maatwerk een mooi voorbeeld is van Dutch Design!

We kijken naar welke ontwerpen passen bij uw interieur, maar u kunt ook zelf met een ontwerp komen. We bekijken alle mogelijkheden om uw droomdeur te maken!

Nadat er ingemeten is, kunnen er specifieke tekeningen gemaakt worden en zal de productie van start gaan. We hebben een eigen staal werkplaats waar onze vakmensen kwalitatieve en hoogwaardige producten maken. Het duurt ongeveer 10-12 weken om een stalen deur te vervaardigen. Als laatste monteren onze vakmensen de stalen deur nauwkeurig in uw woning en kunt u genieten van ons maatwerk!

 

Opties voor stalen deuren

In deze voorbeelden zijn verschillende soorten deuren te zien. We maken stalen schuif-, draai- en taatsdeuren met een robuust industrieel design en een luxe uitstraling. Deze kunnen uit een enkele deur bestaan, maar we maken eveneens dubbele deuren. Het zijn deuren die perfect zijn voor zowel een industrieel interieur als een modern interieur!

We hebben naast een staal werkplaats ook een hout werkplaats, dus een deur met een combinatie van staal en hout is ook mogelijk!

We kunnen de stalen deuren coaten in eender welke RAL-kleur. We bieden ook speciale coatings aan zoals goud en koper. Daarnaast gebruiken we glas met verschillende afwerkingen.

Hieronder zijn linken naar onze taats-, schuif- en draaideuren. Neem gerust een kijkje!

Productblad

Voor meer informatie over hoe we een stalen deur vervaardigen en hoe het proces verloopt, kunt u het product blad downloaden.

Contact

Ben je geïnteresseerd in een robuuste en stoere stalen deur die we helemaal naar jouw wens ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar info@robuustmaatwerk.nl of bel ons op. We zitten graag met je samen in onze showroom waar we samen ideeën kunnen bespreken.