fbpx
 

Exclusieve Buitenmeubels – Vervaardigd Van Duurzame Materialen

Exclusieve Buitenmeubels – Vervaardigd Van Duurzame Materialen

Om het voorjaar van 2024 goed te beginnen, laten we je een overzicht zien van verschillende buitenmeubels die we op maat en helemaal naar jouw wensen kunnen maken. Door ons maatwerk kunnen we ook meubels ontwerpen die niet vernoemd zijn, maar neem gerust contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Hieronder zijn voorbeelden te zien van onze terrasbanken, tuintafels en buitenkeukens. We gebruiken sinds kort nieuwe materialen, zoals thermo essen, thermo fraké en keramiek waardoor we onze meubels nog exclusiever uit laten zien.


DUURZAME TERRASBANKEN

Onze terrasbanken worden gemaakt van duurzame materialen, zoals oude houtsoorten en kwalitatief staal. Het staal kunnen we coaten in een kleur naar keuze zodat de terrasbanken perfect bij de huisstijl van uw horecazaak passen. Daarnaast zijn er verschillende designs mogelijk om ervoor te zorgen dat de terrasbank helemaal naar wens wordt vervaardigd.

Zoek je nog kussens voor erbij? Die kunnen we ook op maat maken! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 


EXCLUSIEVE TUINTAFELS

Sinds dit jaar bieden we nieuwe houtsoorten aan voor onze buitenmeubels. Hieronder vallen thermo essen, thermo fraké en IPE. Deze houtsoorten vallen onder een hoge duurzaamheidsklasse en zijn perfect te gebruiken voor buitenprojecten. We bieden natuurlijk ook onze azobe scheepsplanken en robuuste meerpalen aan.

Het frame kunnen we vormgeven in een design naar keuze. Zo maken we ronde en rechthoekige tafels waar we eveneens zwenkwielen onder kunnen plaatsen. Wordt jij dit jaar de eigenaar van een robuuste maatwerk tuintafel?

 


KWALITATIEVE BUITENKEUKENS

Onze buitenkeukens komen in verschillende vormen en kleuren. Deze kunnen we ook helemaal naar wens ontwerpen! Het frame kunnen we aanpassen zodat er een barbecue inpast, zoals een Green Egg, en kunnen we coaten in een kleur naar keuze. De bladen kunnen we maken van keramiek, beton of van onze unieke houtsoorten.

We ontwerpen de buitenkeukens zodat ze handig in gebruik zijn en perfect aan jouw wensen voldoen. Interesse in een buitenkeuken? Neem gerust contact met ons op!