fbpx
 

VANAF 2 JANUARI ZIJN WE WEER GEOPEND OM 7U30

VANAF 2 JANUARI ZIJN WE WEER GEOPEND OM 7U30

It’s beginning to look a lot like Christmas… bij Robuust Maatwerk! Over een maand is het weer zover; gezellig met familie en vrienden bij de kerstboom zitten en genieten van lekker eten. Om de avond compleet te maken, bieden we verschillende exclusieve producten aan van ons unieke eiken barnwood, zowel op onze website als nieuwe webshop. Maak jij iemand gelukkig dit jaar met een Robuust geschenk?

 

LUXE BARNWOOD GESCHENKEN

Op onze webshop zijn diverse unieke producten van ons eiken barnwood te vinden, waaronder deze tapasplankjes, dienbladen en wandplanken. Elk product van barnwood is anders en heeft een exclusieve en warme uitstraling. Ze zijn perfect om als cadeau te geven aan familie en vrienden, maar vergeet jezelf ook niet te verwennen!

SAMENGESTELDE KERSTCADEAUS

Samen met Skines hebben we een aantal luxueuze kerstpakketten samengesteld. Geniet van onze barnwood dienbladen of tapasplankjes met culinaire toevoegingen, zoals Nicolas Vahé zeezout of olijfolie met provinciale kruiden van Skines. De geschenken beginnen bij een prijs van €52,- en zijn op bestelling te verkrijgen. Bij interesse in de culinaire producten, kun je een bezoekje brengen aan de winkel van Skines in Schinnen. De barnwood dienbladen en tapasplankjes zijn te vinden in onze showroom in Geleen!

FEESTELIJK ROBUUST INTERIEUR

Hier zijn een aantal voorbeelden waarin te zien is hoe ons barnwood een interieur er warm en gezellig uit kan laten zien. Het barnwood kan gebruikt worden als muurbekleding, maar ook als tafel of, zoals eerder te zien was, tapasplanken. Daarnaast kunnen we ook strakke wandplanken toevoegen aan een interieur, gemaakt van gepoedercoat staal. Deze zijn te verkrijgen in verschillende RAL-kleuren, maar ook designkleuren, zoals goud en koper!
Heb je interesse gekregen in onze producten of ons maatwerk? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of webshop!