fbpx
 

Naar buiten! – tuintafels

Naar buiten! – tuintafels

De zon laat zich weer zien en dus gaan we weer lekker naar buiten. Gezellig barbecuen met vrienden, ontbijten met het gezin of gewoon met z’n tweetjes even genieten van een drankje… Een mooie tuintafel mag dan uiteraard niet ontbreken.

Tegenwoordig zien we de tuin steeds vaker als verlengstuk van het interieur. Tuinmeubilair hoeft niet enkel meer praktisch te zijn; het oog wil ook wat. Bij Robuust Maatwerk bent u daarvoor aan het juiste adres. Onze tuintafels zijn praktisch, mooi en op maat!

Uw unieke tafel, helemaal op maat

Prachtig barnwoord

De basis voor ons tuinmeubilair zijn onze unieke en duurzame houtsoorten. Het barnwood heeft een geschiedenis; we gebruiken bijvoorbeeld oude scheepsplanken (azobe) en meerpalen (basralocus). De jarenlange blootstelling aan de elementen heeft het hout z’n eigen prachtige karakter gegeven. Hét ideale materiaal voor de productie van onder andere prachtige maatwerk meubels.

De perfecte afmeting

U hoeft niet meer te kiezen tussen een tafel van 200 cm of 240 cm. Wij maken uw tuintafel op maat. Een tafel van 212 cm of een tafel van 450 cm? Geen probleem! Een vierkante tafel, een ronde tafel of een ovale tafel? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hout in combinatie met staal

De meeste tafels die wij produceren bestaan uit een houten blad in combinatie met een stalen frame. Deze frames worden op maat gelast in onze werkplaats en kunnen in elke gewenste kleur gecoat worden. Zo kan de kleur van het tafelframe dus naadloos aansluiten bij de kleur van uw kozijnen, schutting of terrastegels.

Een tafel die bij u past

Naast de houtsoort, de afmetingen en de kleur van het frame is er natuurlijk nog meer te kiezen. Gaat u voor strak rechthoekig of voor afgeronde hoeken? Ligt het blad in een stalen kader of lijkt het te zweven? En hoe gaan we de poten vormgeven? De vele keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat u een unieke tafel samenstelt die exact aansluit bij uw wensen en eisen.

Uw tafel samenstellen?

Onze adviseurs ondersteunen u graag bij het ontwerpen van uw maatwerk tuintafel. We denken mee over de ideale afmetingen voor uw ruimte of terras. Daarnaast kunnen we de voor- en nadelen van bepaalde keuzes nader toelichten.

Maak een afspraak ›

Onze andere producten

We maken meer dan buitentafels. Denkt u eerder aan een loungeset, een barnwood tafel voor binnen of een ander uniek meubelstuk? Robuust gaat voor maatwerk en dus is (bijna) alles mogelijk! Heeft u een eigen ontwerp dat u door ons wilt laten maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk al onze producten ›

Bestel barnwood voor uw eigen project!

Gaat u aan de slag in uw tuin of interieur en zoekt u een mooi materiaal als basis? Het is ook mogelijk om barnwood los te bestellen.

Bekijk Robuust Barnwood ›