fbpx
 

Oktober woonmaand 2023

Oktober woonmaand 2023

Het is bijna tijd voor Oktober Woonmaand! Daarom hebben we een aantal trends op een rijtje gezet zodat je interieur helemaal klaar zal zijn voor 2024.

Onderstaande meubels zijn vervaardigd van ons unieke barnwood wat afkomstig is van oude schuren uit Amerika en Canada. We hergebruiken dit hout voor de duurzame, esthetische en kwalitatieve eigenschappen. Interesse in ons maatwerk? Neem gerust contact met ons op!

Op 17, 18 en 19 november zijn we ook te vinden op het NOWW event in Echt, Limburg. Hier kun je niet alleen voor je interieur inspiratie opdoen, maar bijvoorbeeld ook kleding. Koop zeker tickets als je erbij wilt zijn!

 

RONDE DUURZAME TAFEL

Deze tafel is ambachtelijk gemaakt door onze vakmensen. Door ons maatwerk, doen we niet aan massaproductie en worden onze meubels puur op vraag gemaakt. Daarnaast gebruiken we ook reeds gebruikt hout, afkomstig van oude schuren, waardoor er geen bomen gekapt moeten worden.

De ronde vormen geven een organisch gevoel wat perfect past bij de natuurlijke kleuren van het hout. Neem gerust contact met ons op bij interesse in deze tafel!

 

LUXUEUZE VISGRAAT TAFEL

De retro 70’s stijl wordt in een modern jasje gestoken bij dit interieur. Het kleurrijke behang is weer helemaal in en de lampen met organische vorm passen er perfect bij. De tafel bestaat uit barnwood planken die in visgraat motief zijn gelegd waardoor de ruimte een luxueuze uitstraling krijgt.

Het frame van de tafel heeft afgeronde hoeken en is in het zwart gecoat, maar natuurlijk kunnen we het ook coaten in een kleur die beter bij jouw interieur past! Zelf koper en goud is mogelijk.

 

NATUURLIJKE WANDBEKLEDING

Dit interieur haalt de natuur naar binnen. Ons barnwood worden gebruikt als wandbekleding wat de ruimte meteen warmer laat aanvoelen. De combinatie met de blauwe zetel en de organische lamp geeft een nostalgisch gevoel en laat ook de moderne 70’s naar boven komen. 

Ben je enthousiast geworden door deze trends en ons maatwerk? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Als jullie zelf een idee hebben, kijken we graag samen naar de mogelijkheden!