fbpx
 

Oktober woonmaand: de nieuwste trends

Oktober woonmaand: de nieuwste trends

Voor ‘Oktober woonmaand’ willen we een aantal projecten met u delen en u op de hoogte brengen van de nieuwste woontrends. Het kan u bijvoorbeeld inspireren voor uw eigen woning. Al onze projecten zijn maatwerk, dus ieder ontwerp en elke afmeting is mogelijk.

Als u interesse heeft in ons maatwerk, kunt u altijd een afspraak maken om een kijkje te nemen in onze showroom!

Warme binnentafel

tafels - binnentafel barnwood

Deze binnentafel hebben we gemaakt van eiken barnwood en een stalen frame. Ons barnwood is afkomstig van oude schuren uit Amerika en Canada. Het heeft een uniek patroon gekregen door de jarenlange blootstelling aan het klimaat. We gebruiken dit hout voor de duurzame eigenschappen en de exclusieve uitstraling.

De bruine kleur van het hout past mooi bij de beige muur en de groen beklede stoelen. Bruin, beige en groen zijn de trendy kleuren van 2022/2023. Het barnwood geeft een warme uitstraling in combinatie met deze kleuren.

Luxueuze badkamer

We hebben samen met de klant deze badkamer ontworpen. Ons barnwood badkamermeubel en bronzen waskom passen perfect bij de rest van de badkamer. De ronde vormen van de spiegel en waskom zijn trendy, net als de kleur van de waskom en kraan. Er kan een marmeren of Corian blad toegevoegd worden aan ons badkamermeubel, maar wij bieden ook betoncire en keramieken wasbakken aan. Zo kunt u de badkamer naar uw smaak inrichten.

De zwarte accenten zorgen voor contrast met de beige muur en het marmeren blad, wat het contrast verhoogt en het interieur er luxueus laat uitzien.

Duurzaam TV meubel

Interieur - TV meubel

Dit TV meubel bestaat uit een barnwood romp met stalen fronten. Het warme en duurzame barnwood geeft een mooi contrast met het koele zwarte staal, wat resulteert in een mooie combinatie.

Doordat het TV meubel aan de wand is bevestigd, lijkt het te zweven waardoor de ruimte meer open lijkt. Een plant kan tegenwoordig niet missen in een woning en dat wist onze klant ook. De strelitzia plant is heel populair en valt binnen de trendy planten van 2022/2023. Zeker een aanrader om bij een van onze meubels te plaatsen!