Slide thumbnail

Woonmaand

Oktober

Oktober woonmaand

De warme, lange zomeravonden zijn voorbij, dus het is weer tijd om ons voor te bereiden om het binnen extra gezellig te maken. Oktober is van oudsher de woonmaand in Nederland. Dit betekent dat er genoeg inspiratie op het gebied van nieuwe woontrend te vinden is. Zowel in de winkels als online kunt u genoeg wooninspiratie op doen om zo uw eigen persoonlijke interieur samen te stellen. De trendy kleur van het jaar spiced honey combineert ook perfect bij oud hout, stalen frames kunnen we in iedere kleur coaten. Zo zorgen we voor een uniek en trendy, maar toch tijdloos meubelstuk.

Uw droommeubel dus zelf ontwerpen en op maat laten maken, is voor ons dagelijkse kost. Ik wilde zelf graag een zwart stalen frame, dat mooi zou aansluiten bij de zwarte poten van onze eetkamerstoelen. Zo kunnen we voor iedereen een passend, persoonlijk meubelstuk maken.

Onze maatwerkmeubels worden geheel naar uw ideeën en wensen gemaakt en afgestemd op uw interieurwensen. Wij ontwerpen zelf prachtige meubels, maar ook persoonlijke ontwerpen van de klant zelf zijn geen enkel probleem voor ons.

Wij werken met unieke duurzame houtsoorten, hout met een verhaal. Reclaimed wood is de verzamelnaam voor deze gave houtsoorten waar wij mee werken. Onze buitenkeuken wilden we een stoere uitstraling geven en dus kozen we ervoor om met oud hout te werken. Dit bleek lastig te vinden te zijn, hierdoor hebben we het exact op maat en naar wens gemaakt met ons eigen barnwood.

Deze houtsoorten zijn ook los bij ons te koop, zowel voor de zakelijke als de particuliere klanten.

Barnwood, scheepsplanken, meerpalen, ironwood zijn onderscheidende houtsoorten. In combinatie met o.a. staal en beton vervaardigen we zo de uniekste meubelstukken.

Voor onze eigen aanbouw wilde we een duurzame, stoere gevelbekleding, passend bij de natuurlijke omgeving. Na een lange zoektocht kwamen we uit bij barnwood, door weer en wind geleefd hout. Hierdoor nagenoeg uitgewerkt. Toen ik dit hout zag was ik direct overtuigd dat dit het ging worden. Onze aanbouw was het begin van onze zoektocht naar de import van barnwood. Zo kwamen we in Canada uit en inmiddels 3 jaar laten staat ons prachtige maatwerk bedrijf.

Waar een aanbouw al niet goed voor is…….

Van keukens, badkamermeubels, bureaus, tafels, kasten en tv meubels tot volledige horeca- en kantoorinrichtingen op maat bent u bij ons op het juiste adres. Tijdens een persoonlijk gesprek in onze showroom bespreken we alle mogelijkheden en gaan ze in onze werkplaats voor u aan de slag.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid en het vakmanschap en de hoogwaardige creaties van Robuust Maatwerk Geleen.

Robuust Maatwerk

Parallelweg 35b
6161 SK Geleen
Nederland

 

M: 0650677465 Rob Ghijsen
E: rob@robuustmaatwerk.nl
Bezoekje brengen aan onze showroom is mogelijk op afspraak.

 

Contactformulier

Route informatie