fbpx
 

Robuuste buitenmeubels

Robuuste buitenmeubels

Misschien is het nog te vroeg om te denken aan het mooie zomerweer en de zonnige dagen die eraan zitten te komen, maar niet voor ons! Als we nu beginnen aan het maken van een buitenmeubel, is het klaar voor de zomer is begonnen. Dan heb je de hele zomer lang de tijd om te genieten van een op maat gemaakte tuintafel of buitenkeuken die helemaal naar jouw wens ontworpen is.

Interesse in een buitenmeubel op maat? Neem gerust contact met ons op of bekijk onderstaande voorbeelden van ons maatwerk voor inspiratie!


ROBUUSTE BUITENKEUKEN

Deze buitenkeuken hebben we op maat gemaakt voor onze klant. Het frame is gemaakt van wit gecoat staal, het blad van geïmpregneerd beton en de fronten van ons robuuste barnwood! De wand hebben we ook bekleed met ons barnwood zodat het terras een mooi geheel vormt.

Door ons maatwerk kunnen we deze buitenkeuken helemaal naar uw wensen maken! Voor meer buitenkeukens kunt u gerust onze website bezoeken.


ROBUUSTE BUITENTAFEL

Onder onze meerpalen overkapping staat onze meerpalen buitentafel. Met het verrijdbare zwarte stalen frame heeft het een robuuste en industriële uitstraling. Onze meerpalen planken hebben een robuust uiterlijk gekregen doordat ze jarenlang in het water hebben gestaan. Dit maakt onze meubels extra uniek.

We kunnen een meerpalen buitentafel ook naar uw wensen maken en op maat zodat het perfect bij uw tuin past! Neem gerust een kijkje op onze website voor meer inspiratie.


SCHUTTING MET POORT

Naast losse meubels maken we ook schuttingen en tuinpoorten! Dit is een voorbeeld van een schutting met een tuinpoort, gemaakt uit zwart gecoat staal en barnwood planken. Het geeft een warme en unieke uitstraling aan de tuin omdat elke barnwood plank een ander patroon heeft. Geweldig toch?
Ben je enthousiast geworden door deze voorbeelden? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Als jullie zelf een idee hebben, kijken we graag samen naar de mogelijkheden!